Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

Client Director Finance & Insurance

IFL vid Handelshögskolan i Stockholm fortsätter vår satsning på försäkrings- och finansbranschen genom att stärka vårt affärsområde Finance & Insurance.

Vi söker en Client Director med ansvar för att sälja och paketera våra specialistutbildningar och våra General Management erbjudanden till ledare och befattningshavare inom branschen.  

Vill du vara del av vårt team och arbeta med de allra bästa inom finansiell forskning i Europa? 
Med utgångspunkt i Handelshögskolans ledande forskning inom områden såsom t.ex. Private Banking, Kapitalförvaltning, Risk Management, Corporate Finance and Private Equity arbetar du med vårt team för att föra ut denna kunskap till marknaden och dess ledare genom riktade och skräddarsydda utvecklings- och utbildningsinsatser.  

Du samarbetar med forskare och professorer från Handelshögskolans Department of Finance, Department of Accounting och forskningscentret Swedish House of Finance (SHoF) som rankas bland Europas ledande på området. Framgången ligger i de starka samarbeten och nätverk med finansbranschen, andra akademiska institutioner samt enskilda forskare och doktorander både i Sverige och utomlands.  

Client Director Finance & Insurance
Som Client Director bearbetar och utvecklar Du våra kund- och partnerföretag inom affärsområdet Finance & Insurance. Du ägnar merparten av din tid till försäljning med ansvar för att sälja in uppdrag samt att kvalitetssäkra genomförandet. Du tar ansvar för hela försäljningsprocessen från eget aktivt kontaktbyggande och uppsökande möten där kundernas strategiska utmaningar definieras till att utveckla affärer, skriva offerter och göra avslut. Du har kontakt med både kunder och deltagare och underhåller och utvecklar relationerna över tid och mellan uppdrag.  

Affärerna består av kompetensutvecklingsinsatser för chefer och ledare, ofta på koncernnivå, hos Sveriges och Nordens främsta banker, försäkrings- och private-equity bolag. Den primära geografin är Sverige och Norden, men kan även bli övriga Europa då SSE IFL arbetar utifrån ansatsen att leverera där våra kunder är – oavsett geografi.  

Till att börja med arbetar du huvudsakligen med nykundsförsäljning och mäts på intäkter, lönsamhet och aktivitetsnivå. Du rapporterar till Business Unit Director Finance & Insurance. Du arbetar under eget ansvar med en stor portion frihet, höga krav och mycket samverkan med kollegor och med Sveriges bästa fakultet inom finans och försäkring. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Vi sitter centralt i moderna lokaler på Sveavägen.   

Din bakgrund

  • Du arbetar idag inom eller direkt med finans- eller försäkringsbranschen.
  • Du vill dra nytta av dina kunskaper och erfarenheter och vara en bra sparringpartner för att skapa utvecklings- och lärprocesser inom affärsområdet.
  • Du har ett stort intresse för utveckling av affärer och människor
  • Du är trygg i dig själv, har ett eget kontaktnät med beslutsfattare i ledande befattningar från finans-och/eller försäkringsbranschen 
  • Du har ett starkt personligt driv, mycket hög energi- och aktivitetsnivå och gedigen erfarenhet av att själv skapa affärer och arbeta med konsultativ tjänsteförsäljning, samtidigt som du är en klok och positiv lagspelare.
  • Du har erfarenhet av att jobba i mångkulturella/internationella miljöer
  • Självklart hanterar du svenska och affärsengelska oklanderligt, både i tal och skrift
  • Utbildning: Civilekonom eller liknande 
  • Du är en förebild för IFLs varumärke och värderingar: Passion for Learning, Passion for Business, Innovative & Excellence och vill aktivt bidra till att stärka och utveckla IFL utöver det som rör den egna rollen 


Mer om tjänsten
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erica Keim, Business Unit Director Finance and Insurance på telefonnummer 08-586 175 57. 

Urval och intervjuer sker löpande men vi ser fram emot att få din ansökan via rekrytering@ifl.se så snart som möjligt, dock senast 2 oktober.

Varmt välkommen med din ansökan!

SSE