Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

Executive education integreras med Handelshögskolan

Handelshögskolans utbildningsdel för executive education, IFL Executive Education, integreras nu helt inom Handelshögskolans varumärke under det nya namnet SSE Executive Education.

Handelshögskolan grundades för över hundra år sedan för att genom utbildning och forskning stärka svensk konkurrenskraft på en internationell marknad, något som fortfarande är skolans främsta uppgift. IFL Executive Education som sedan 1969 har utvecklat ledare och organisationer, är ett fristående aktiebolag, helägt av Handelshögskolan. Under det nya namnet SSE Executive Education integreras nu verksamheten helt med Handelshögskolan.

− Det är ett naturligt steg att integrera vår utbildningsdel inom executive education ytterligare. Genom att intensifiera utbytet mellan näringsliv och forskning stärker Handelshögskolan sin position som förebild i världen för näringslivssamarbeten, säger Lars Strannegård, rektor vid Handelshögskolan i Stockholm.

Stockholm är i dag en av världens främsta innovationshubbar. Genom en tydligare koppling till Handelshögskolans forskning inom exempelvis innovation, entreprenörskap och hållbart ledarskap, kan utbildningarna inom executive education aktivt bidra till fortsatt innovation och utveckling inom svenskt näringsliv.


För mer information, vänligen kontakta:
Hanna Flodmark
Kommunikationschef Handelshögskolan i Stockholm
Tel: 070-689 90 15
E-post: hanna.flodmark@hhs.se


Om SSE Executive Education
SSE Executive Education är Nordeuropas ledande hubb för executive education. SSE Executive Education grundades 1969 och är helägt av Handelshögskolan i Stockholm. Genom forskning tätt integrerat med näringsliv, samt med fokus på spetsområdena innovation, entreprenörskap, hållbarhet och finans, utvecklas ledare, företag, organisationer och offentlig sektor mot kraftfull transformation. SSE Executive Education finns i Sverige, Norge och Baltikum med cirka 55 medarbetare och en nätverksorganisation på cirka 500 experter i form av akademiker och praktiker, som årligen ger cirka 5 000 ledare ny kunskap och nya tankesätt för att utveckla sina organisationer. www.exed-sse.se

SSE