Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

24 timmars insamling för Handelshögskolan

Handelshögskolan i Stockholm presenterar stolt Rally for SSE! – 24 timmar med fokus på insamling av små och stora bidrag för att stötta entreprenörsprojekt på Handelshögskolan. Insamlingen börjar den 30 september och pågår under ett dygn. Målet är att samla in 1 miljon kronor från alumner, studenter, forskare, anställda och vänner till Handelshögskolan.

Inom högre utbildning blir den globala konkurrensen allt hårdare. Nu söker Handelshögskolan stöd för att kunna fortsätta att locka de bästa studenterna, rekrytera forskare i världsklass och för att hålla högsta kvalitet på både undervisning och forskning. För Handelshögskolan är detta stöd extra viktigt eftersom skolan till största delen är privatfinansierad och därmed beroende av privata bidrag och donationer.

Startskottet för insamlingskampanjen Rally for SSE! går kl. 18 den 30 september och avslutas ett dygn senare. Förhoppningen är att alumner, studenter, fakultet, anställda och vänner ska gå in på www.hhs.se/rallyforsse för att ge ett bidrag genom skolans FundedByMe-plattform. Alla donationer – stora som små – kommer att räknas upp i realtid och visas på en Leaderboard.

Under kampanjdygnet delas det ut fina priser till slumpmässigt utvalda donatorer från sponsorer som till exempel IKEA, SAS, H&M, Åhléns, Electrolux med flera.

För att få så många som möjligt att uppmärksamma Rally for SSE! och betydelsen av att vara med och stödja skolan släpps en serie filmer under de närmaste månaderna med alumner från Handelshögskolan som till exempel Peter Forsberg, Nicole Nordin, Anna Kinberg Batra och Niklas Adalberth.

Rally for SSE! pågår till kl. 18 den 1 oktober och den totala insamlingssumman presenteras på Handelshögskolans årliga Homecoming för alumner som äger rum samma kväll.

OUR PRESIDENT GETS READY FOR RALLY FOR SSE!

Entreprenörskap på Handelshögskolan
Handelshögskolans huvudsakliga uppgift är fortsatt att förbereda studenter för karriärer inom näringslivet och samhället i stort. Nu vill vi utöka vår satsning på entreprenörskap inom både utbildning och forskning.

− Entreprenörskap är ett viktigt område där våra alumner och studenter kan använda sina kunskaper och färdigheter från sin tid hos oss till att utveckla innovativa strategier för att svara upp mot några av samtidens största utmaningar, både inom affärslivet och världen i stort, säger professor Lars Strannegård, rektor på Handelshögskolan.

Alla bidrag som kommer in via Rally for SSE! kommer att fördelas mellan tre olika projekt som syftar till att vidareutveckla Handelshögskolans entreprenörsfokus.

Vill du veta mer om Rally for SSE? Besök www.hhs.se/rallyforsse.


För ytterligare information, kontakta gärna:

Katarina Hägg, ansvarig för externa relationer vid Handelshögskolan i Stockholm
katarina.hagg@hhs.se
070-439 93 41

 

SSE