Go to main navigation Navigation menu Skip navigation Home page Search

SSE MBA Executive Format 2018

Den 22 januari påbörjade 48 förväntansfulla studenter programmet SSE MBA Executive Format 2018 vid Handelshögskolan i Stockholm. Programmet sträcker sig över 18 månader och riktar sig till yrkesverksamma chefer och ledare som arbetar heltid parallellt med sina studier. Syftet med programmet är att lära deltagarna att bygga, leda och utveckla organisationer.

Deltagarna representerar en mängd olika branscher och akademiska discipliner. Av de 48 deltagarna är 27% kvinnor, 48% har utländsk bakgrund och 19 länder finns representerade i gruppen. Snittåldern är 37 år.

”Den samlade erfarenheten i gruppen är mycket stor, och vi ser fram emot att jobba tillsammans under de närmaste 18 månaderna”, säger Karin Wiström, Director SSE MBA.

Under utbildningen genomför deltagarna ett antal ”live” projekt i sina organisationer. Detta är projekt som skapar mätbart värde och positiv förändring i de organisationer de genomförs.  

“Hittills i min karriär har jag framför allt varit ansvarig för produkter och produktportföljer. Nu vill jag bredda mig och bli starkare inom finans, global ekonomi, verksamhetsstyrning samt att bygga starka ledningsteam. Det finns oanade möjligheter för Permobil att växa både på befintliga och nya marknader, och nå nya målgrupper, och jag vill vara med och aktivt bidra till denna tillväxt,” säger David Algood, Vice President Global Strategic Portfolio hos Permobil och en av årets MBA-deltagare.

Exempel på andra deltagande organisationer är Apoteket, Adbooker, Business Sweden, IRnova, Ericsson, Oriflame, Polarbröd, Scandinavian Real Heart, Siemens, SSAB, Swedbank, Svd Börsplus, Södra och Weight Watchers. 

För ytterligare information vänligen kontakta:
Karin Wiström, Programchef SSE MBA, Handelshögskolan i Stockholm karin.wistrom@hhs.se, 070-651 21 43.